Среда, 24 Јуни 2020    Печати
Средба со Ветерани на ВМРО-ДПМНЕ-Гази Баба, 23.06.2020г.

1 Gazi 2

Изборот е помеѓу обнова која ќе ја донесе ВМРО-ДПМНЕ и измама која ја имаме од Заев и СДС.

На 15 јули ќе ја поразиме короната и ќе го поразиме вториот вирус, Зоран Заев и СДС.

1 Gazi 3

1 Gazi 4

1 Gazi 5

1 Gazi 6

1 Gazi 7

1 Gazi 8

1 Gazi 9

1 Gazi 10