На прво место Македонска нација“ не е орган на политичка партија, друштво, или организација, туку е широка национална трибуна, во која може да соработува секој оној Македонец и Македонка, кој сака да работи за доброто и среќата на својата нација. На македонската национална кауза може да и служи секој чесен Македонец без разлика на неговите филозофски погледи, идеолошки убедувања или партиска припадност. http://mn.mk/aktuelno Mon, 17 May 2021 13:04:53 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management mk-mk СДСМ е истото старо транзиционо лице http://mn.mk/aktuelno/19744-SDSM-e-istoto-staro-tranziciono-lice http://mn.mk/aktuelno/19744-SDSM-e-istoto-staro-tranziciono-lice

1sanja

Лукаревска која ги штити фирмите на Заеви, Николовски кој наместо криминал брка путер и Филипче кој во пандемија се фати за провизии не се нови ликови

]]> maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Mon, 17 May 2021 07:29:00 +0000 Како МВР му дало полициско обезбедување на криминалецот Пекер http://mn.mk/aktuelno/19742-Kako-MVR-mu-dalo-policisko-obezbeduvanje-na-kriminalecot-Peker http://mn.mk/aktuelno/19742-Kako-MVR-mu-dalo-policisko-obezbeduvanje-na-kriminalecot-Peker 1ma

ВМРО-ДПМНЕ : До кога мислат Спасовски и Заев да молчат зошто му дале полициско обезбедување на криминалецот Седат Пекер?!

]]>
maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Sun, 16 May 2021 09:12:00 +0000
Доколку СДСМ продолжи игнорантски да се однесува и го турка на сила овој закон, ВМРО-ДПМНЕ ќе го укине веднаш по доаѓањето на власт http://mn.mk/aktuelno/19741-Dokolku-SDSM-prodolzi-ignorantski-da-se-odnesuva-i-go-turka-na-sila-ovoj-zakon-VMRO-DPMNE-ke-go-ukine-vednas-po-doaganjeto-na-vlast http://mn.mk/aktuelno/19741-Dokolku-SDSM-prodolzi-ignorantski-da-se-odnesuva-i-go-turka-na-sila-ovoj-zakon-VMRO-DPMNE-ke-go-ukine-vednas-po-doaganjeto-na-vlast

1pro1

Протестот е на народот, а кога ВМРО ќе прави протест заедно со народот, тогаш тоа ќе биде последниот ден од мафијата на Заев.

]]>
maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Sat, 15 May 2021 20:49:00 +0000
Сашо Тасевски : Оние кои уште му даваат поддршка на лудиот Милојко не сфаќаат дека поради него веќе никогаш таа партија нема да дојде на власт во Македонија http://mn.mk/aktuelno/19740-Saso-Tasevski--Onie-koi-uste-mu-davaat-poddrska-na-ludiot-Milojko-ne-sfakaat-deka-poradi-nego-veke-nikogas-taa-partija-nema-da-dojde-na-vlast-vo-Makedonija http://mn.mk/aktuelno/19740-Saso-Tasevski--Onie-koi-uste-mu-davaat-poddrska-na-ludiot-Milojko-ne-sfakaat-deka-poradi-nego-veke-nikogas-taa-partija-nema-da-dojde-na-vlast-vo-Makedonija
6Saso
 
Оној наш луд Милојко отиде кај Шпанците и Грците да бара помош во спорот со Бугарија. Спор којшто сам си го создаде со потпишувањето на договорот со Бугарија.
 
]]> maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Sat, 15 May 2021 08:39:00 +0000 ВМРО-ДПМНЕ : Што барал Седат Пекер кај Зоран Заев дома и за што разговарале? http://mn.mk/aktuelno/19739-VMRO-DPMNE--Sto-baral-Sedat-Peker-kaj-Zoran-Zaev-doma-i-za-sto-razgovarale http://mn.mk/aktuelno/19739-VMRO-DPMNE--Sto-baral-Sedat-Peker-kaj-Zoran-Zaev-doma-i-za-sto-razgovarale 2a 2

Зошто Заев и Спасовски му дадоа полициско обезбедување и возила со флешери на криминалецот Седат Пекер?

]]>
maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Sat, 15 May 2021 07:23:00 +0000
ВМРО-ДПМНЕ : Македонија со власта на Заев меѓу другото тоне и економски http://mn.mk/aktuelno/19738-VMRO-DPMNE----Makedonija-so-vlasta-na-Zaev-megu-drugoto-tone-i-ekonomski http://mn.mk/aktuelno/19738-VMRO-DPMNE----Makedonija-so-vlasta-na-Zaev-megu-drugoto-tone-i-ekonomski

2a 2

За време на власта на Заев долгот порасна за 2,4 милијарди евра, а во 11 години претходно долгот порасна само 2,8 милијарди евра

]]> maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Fri, 14 May 2021 07:32:00 +0000 ВМРО-ДПМНЕ : Заев барал совети од мафијашот Пекер како да раководи со мафијашка организација? http://mn.mk/aktuelno/19737-VMRO-DPMNE--Zaev-baral-soveti-od-mafijasot-Peker-kako-da-rakovodi-so-mafijaska-organizacija http://mn.mk/aktuelno/19737-VMRO-DPMNE--Zaev-baral-soveti-od-mafijasot-Peker-kako-da-rakovodi-so-mafijaska-organizacija

1sedatpeker1

Зоран Заев и должи одговор на јавноста дали со мафијашкиот водач Седат Пекер, кој јавно призна дека бил гости во домот на Заев, разговарале за богатото криминално минато на Пекер и за тоа како се раководи со мафијашка организација.

]]> maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Fri, 14 May 2021 07:24:00 +0000 ВМРО-ДМНЕ : Што разговарале Пекер и Заев? http://mn.mk/aktuelno/19731-VMRO-DMNE--Sto-razgovarale-Peker-i-Zaev http://mn.mk/aktuelno/19731-VMRO-DMNE--Sto-razgovarale-Peker-i-Zaev 1sedatpeker1

Пекер кажа дека бил кај Заев дома, за што разговарале Пекер и Заев? Дали е разговарано за бизнисот со марихуана или некој друг бизнис?

]]>
maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Thu, 13 May 2021 10:06:00 +0000
Честитка од Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по повод празникот Рамазан Бајрам http://mn.mk/aktuelno/19730-Cestitka-od-Pretsedatelot-na-VMRO-DPMNE-Hristijan-Mickoski-po-povod-praznikot-Ramazan-Bajram http://mn.mk/aktuelno/19730-Cestitka-od-Pretsedatelot-na-VMRO-DPMNE-Hristijan-Mickoski-po-povod-praznikot-Ramazan-Bajram

1Hristijan Micko

Дозволете во мое лично име и во име на ВМРО-ДПМНЕ на сите граѓани на Република Македонија од муслиманска вероисповед да им го честитам празникoт Рамазан Бајрам.

]]> maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Thu, 13 May 2021 08:25:00 +0000 Митева: Заев по изјавата на Седат Пекер треба да се повика на информативен разговор http://mn.mk/aktuelno/19729-Miteva-Zaev-po-izjavata-na-Sedat-Peker-treba-da-se-povika-na-informativen-razgovor http://mn.mk/aktuelno/19729-Miteva-Zaev-po-izjavata-na-Sedat-Peker-treba-da-se-povika-na-informativen-razgovor

1lio

Митева: Заев по изјавата на Седат Пекер треба да се повика на информативен разговор во суд и да одговори за издадените 214 пасоши на нарко босови

]]> maknacija@mn.mk (Administrator) Актуелно Wed, 12 May 2021 18:20:00 +0000